Joomla 2.5.9 lanserad

Joomlaprojektet meddelar att Joomla 2.5.9 nu finns tillgänglig för nedladdning. Den här versionen är en säkerhetsuppdatering.

Utvecklargruppens mål är att regelbundet fortsätta tillhandahålla normala, regelbundna uppdateringar till Joomlacommunityn. Läs mer om Joomlautvecklingen på Joomlas webbplats för utvecklare.

Det är numera väldigt lätt att uppdatera Joomla. Fullständiga instruktioner finns här. Observera att det numera finns enklare och bättre sätt att uppdatera än att ladda upp filerna via FTP.

Ny installation: Ladda ner Joomla 2.5.9 här (helt paket) »

Uppdatering: Ladda ner  Joomla 2.5.9 (uppdatering) »

OBS: Läs instruktioner för uppdatering innan du uppdaterar.

Instruktioner

Vill du testa Joomla? Då kan du testa den engelska online demosidan eller så kan du testa lokalt med Joomla JumpBox. Engelsk dokumentation för nybörjarefinns här.

Glöm inte att du ska alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör en uppgradering.

 

Mer information

Läs Joomla 2.5.9 Post-Release FAQs för att se om det finns viktig information och tips som upptäckts efter lanseringen.

 

Källa: joomla.org - Joomla! 2.5.9 released Läs hela den engelska artikeln här>>


Svenskt språkpaket 2.5.9

Joomla 2.5.9 innehåller endast en smärre kosmetisk uppdatering. Vi rekommenderar ändå att du som uppgraderar från tidigare joomlaversion ska också uppdatera det svenska språkpaketet

NYTT! Från och med version 2.5.5 har det svenska språkpaketet stöd för One-click-update. Notera att första gången du installerar språkpaketet med stöd för detta, måste du installera språkpaket som vanligt. Därefter kommer One-click-update att fungera från och med nästa uppdatering.

Ladda ner svenskt språkpaket för Joomla 2.5.9 här>>

Hittar du fel i språkpaketet rapporterar du dem här>>